"GLAVU BIH TI ODSEKAO": Jeziva pretnja stigla Vladislavu Dajkoviću, predsedniku "Slobodne Crne Gore"

M. D.

01. 07. 2022. u 18:47

PREDSEDNIKU "Slobodne Crne Gore", Vladislavu Dajkoviću, stigla preteća poruka“ zbog emisije gde je pričao o lošem položaju srpskog naroda u Crnoj Gori.

ГЛАВУ БИХ ТИ ОДСЕКАО: Језива претња стигла Владиславу Дајковићу, председнику Слободне Црне Горе

facebok Včladislav Dajković

Oko 15 časova, dok se nalazio u prostorijama ove političke partije u Podgorici, stigla mu je preteća poruka:

"E kako bi tebi glavu odsjek'o nisi ni svjestan  *bt onaj ko te tu postavio".

Dajković se na svom Fejzbuk profilu oglasio uz fotografiju ispred policije.

- Ovu pretnju dobio sam od Dž. S. iz Pljevalja - objavio je Dajković. - Tog momka nisam nikad u životu video, niti sam mu ikad išta nažao učinio.

- Ta pretnja je stigla zbog mog TV nastupa u kom sam pričao o lošem položaju srpskog naroda u Crnoj Gori. Zbog čega se on kao musliman ili Bošnjak tu pronašao, meni iskreno nije jasno - dodao je Dajković.

facebok Vladislav Dajković

Prijava

On je objasnio da je otišao u policiju gde je dao izjavu a nedugo zatim  ga je, kako kaže pozvao ispektor, i saopštio da je locirana osoba koja mu je pretila. 

-Ovo je samo jedna od desetina pretnji koje dobijam na dnevnom nivou. Iskren da budem, preko glave mi je toga i zbog toga sam ga prijavio. Neću da razmišljam dok šetam s detetom hoće li me neko, ni krivog, ni dužnog napasti sa leđa. Nadam se da će biti uhapšen i kažnjen u skladu sa zakonom, kao što je policija hapsila one koji su pretili premijeru Dritanu Abazoviću. Pred Bogom i zakonom smo, valjda, svi isti - zaključio je predsednik "Slobodne Crne Gore".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)