"VOLEO BIH DA STE VLADA MOJIH NEPRIJATELJA!" Medojević saopštio loše vesti za Crnu Goru

Novosti online

23. 06. 2022. u 12:43

VLADA političkih ostataka nije donela odluku o zabrani izvoza i ograničavanju cena peleta i ogrevnog drveta, poručio je predsednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

ВОЛЕО БИХ ДА СТЕ ВЛАДА МОЈИХ НЕПРИЈАТЕЉА! Медојевић саопштио лоше вести за Црну Гору

Foto: TV Pink printskrin

– Cena tone peleta će otići na preko 400 evra po toni! Tražnja iz Italije i zemalja okruženja je ogromna! Morate zabraniti izvoz i ograničiti cenu ogrevnog drveta i peleta! Ukoliko to ne uradite, narod će ili masovno ići u nelegalnu seču ogrevnog drveta, ili će se grejati na struju i praviti račune za struju koje neće plaćati. Imaćete porast devastacija šuma i nelegalne seče i porast opterećenja na Elektroprivredu u uslovima rekordnih uvoznih cena struje i ugrožavanje zdravlja porodica koje se ne mogu snaći – naglasio je on.

Nebojša Medojević je istakao da država nije igračka. 

- Vreme je da odstupite i podnesete ostavke! Probali ste, slikali ste se kao premijer i ministri. Ostvarili ste vaše dečačke snove. Vi jednostavno ne znate da vodite državu kroz jednu od najvećih globalnih kriza! Izljubite se lepo, popijte po čašu šampanjca i razlaz. Voleo bih da ste vlada mojih neprijatelja! – dodao je on.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna