BARANINU ODREĐENO ZADRŽAVANJE: Osumnjičen da je psihijatrici ugrozio sigurnost

B. Dabić

09. 06. 2022. u 16:26

BARANINU A.P. (40) određeno je zadržavanje do 72 sata, zbog sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje sigurnosti. Protiv njega je podneta krivična prijava.

БАРАНИНУ ОДРЕЂЕНО ЗАДРЖАВАЊЕ: Осумњичен да је психијатрици угрозио сигурност

Foto: D. Milovanović

- Oštećena B.P. je policiji prijavila da je 6. juna oko 19 časova, dok se nalazila u vozilu na mestu suvozača, kojim je upravljao V.V., a koje se kretalo magistralnim putem Bar – Petrovac, u mestu Zeleni pojas, preteklo putničko motorno vozilo. Nakon toga, ovo vozilo je preprečilo put oštećenoj i V.V. Dalje u prijavi oštećena B.P. je navela da je iz vozila koje im je preprečilo put izašao A.P., prišao njihovom vozilu i preko prozora vozača joj uputio više reči preteće sadržine, nakon čega se udaljio, saopšteno je iz Uprave policije.

Pripadnici policije su sa događajem upoznali nadležnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru, po čijem je nalogu A.P. određeno zadržavanje.  

Podsetimo, nakon incidenta dr Branka Purlija, psihijatar u Domu zdravlja Bar je novinarima kazala da se to dogodilo u prisustvovu brojnih svedoka, a saobraćaj je bio zaustavljen.

- Ugrožena je moja sigurnost, duševni i telesni integritet - kazala je  dr Purlija, i naglašava da kao psihijatar – sudski veštak, nema nijednu mrlju u karijeri.

BONUS VIDEO: VANDALIZAM U KAFEU U CENTRU VRANjA - Bojom isprskan kompletan inventar u sred bela dana

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024