KNEŽEVIĆ POVODOM ZABRANE PRELETA AVIONA LAVROVA: "Do kraja života ćete podrigivati na votku i boršč"

V.K.

06. 06. 2022. u 13:20

MILAN Knežević, jedan od lidera Demokratskog fronta, osudio je odluku nadležnih u Crnoj Gori da zabrane prelet aviona šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova iznad njene teritorije, kojim je trebalo da doputuje u posetu Beogradu.

КНЕЖЕВИЋ ПОВОДОМ ЗАБРАНЕ ПРЕЛЕТА АВИОНА ЛАВРОВА: До краја живота ћете подригивати на вотку и боршч

Foto DF

- Da vam nije bilo Lavrova 2006. godine, ne biste mogli da mu 2022. zabranite prelet preko Crne Gore u trajanju od dva minuta i 14 sekundi. Možda su vam usta puna Brisela i Vašingtona, ali ćete do kraja života podrigivati na votku i boršč. Postoje snimci - zaključio je Knežević.  

Podsetimo, ambasador Rusije Aleksandar Bocan Harčenko obavestio je predsednika Srbije Aleksandra Vučića o otkazivanju posete ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova Srbiji, ali i razlozima za otkazivanje posete.

Tu informaciju potvrdio je i sam predsednik Vučić objavom na Instagramu, rekavši da će javnost detaljno obavestiti večeras u Dnevniku na RTS-u u 19.30 časova.

- Ambasador Ruske Federacije Bocan-Harčenko obavestio me o razlozima koji su onemogućili dolazak ministra Lavrova u Beograd i doneo dokumenta koja to potkrepljuju. O svemu ću da govorim više na RTS1 u Dnevniku u 19.30 - napisao je predsednik.

BONUS VIDEO:

KNEŽEVIĆ U CRNOGORSKOM PARLAMENTU: Ko će nama doći na primorje ovog leta?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
POSLEDNJI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

POSLEDNjI LOVAC NA NACISTE PROTIV REZOLUCIJE O SREBRENICI: Nije bilo genocida, ovo bi umanjilo značaj tog termina

Poslednjih godina često se susrećemo sa raznim pokušajima ljudi koji su pogođeni istorijskim tragedijama, ili koji imaju nameru da vode kampanju za tobože „humanitarne“ ciljeve, da tvrde da je njihovo pitanje ekvivalentno holokaustu, ili da je u stvari slučaj genocida, piše direktor Centra "Simon Vizental" dr Efraim Zurof za Jerusalem post.

17. 04. 2024. u 17:57

Komentari (0)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja