HAPŠENJA U ULCINJU: Suzbijanje ulične prodaje narkotika

B. Dabić

24. 05. 2022. u 15:21

ULCINjSKA policija uhapsila je dva mladića u najjužnijem crnogorskom primorskom gradu zbog posedovanja manje količine droge.

ХАПШЕЊА У УЛЦИЊУ: Сузбијање уличне продаје наркотика

Foto EPA

Policija je u Ulcinju, sprovodeći pojačane kontrole u cilju suzbijanja ulične prodaje narkotika, pronašla manja pakovanja opojnih droga i podnela prekršajne prijave protiv pet osoba.

-Slobode je lišen E.F. (20) kod kojeg je pronađeno 8,4 grama opojne droge amfetamin. On je uz zahtev za pokretanje prekršajnog postupka zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe droga, priveden sudiji za prekršaje na dalju nadležnost. Takođe, zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotrebe opojnih droga, slobode je lišen E.K. (28) iz Republike Albanije kod kojeg je pronađena opojna droga amfetamin, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Kontrolisan je Đ.B. (26) iz Budve kod kojeg je pronađeno 6,8 grama opojne droge marihuana i manje pakovanje opojne droge kokain ukupne težine 2,3 grama. Obavešten je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji će se naknadno izjasniti o eventualnoj kvalifikaciji đela

Osim toga, kontrolisani su i D.J. (22), N.P. (35) i N.E. (39). Kod njih je pronađena manja količina opojnih droga marihuana i kokain, te su protiv njih podnete prekršajne prijave u redovnom postupku.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna