INSPEKTORIMA KRSTOVIĆI NISU BILI SUMNJIVI: Suđenje ocu i ćerki za šverc tone kokaina u bananama

V. N.

18. 05. 2022. u 19:00

SASLUŠANjEM svedoka danas je u Višem sudu u Podgorici nastavljeno suđenje Budimiru Krstoviću i njegovoj ćerki Marini, za šverc 1.206 kilograma kokaina, koji je pronađen u paketima banana, prilikom pretresa njihovog magacina u Mojanovićima u Zeti.

ИНСПЕКТОРИМА КРСТОВИЋИ НИСУ БИЛИ СУМЊИВИ: Суђење оцу и ћерки за шверц тоне кокаина у бананама

Arhiva

Pred sudijom Vesnom Kovačević, svoje iskaze su dali policijski službenici Marko Savović i Ivan Jović. Savović je rekao da ne zna ko je rukovodio akcijom, niti ko je dao znak da se krene u pretres magacina.

- Kada smo ušli, zatekao sam pet radnika. Marina je došla u magacin nakon desetak minuta. Lično nisam znao o čemu se radi sve do ulaska u magacin niti mi je bilo poznato da su se prema nekome preduzimale mere tajnog nadzora - tvrdio je Savović. - Osim droge u paketima banana, nije pronađeno ništa drugo što bi ukazivalo na distribuciju droge. Svi su radnici bili šokirani kada smo pronašli drogu u smislu "odakle ovo". Marina je takođe rekla da nema veze sa drogom.

Inspektor Jović je kazao da su imali informaciju da se u kontejneru firme "San Francisko" nalazi opojna droga. To je bio, kako kaže, razlog zbog čega su određene mere tajnog nadzora. Dodao je i da je prilikom zaplene droge u magacinu bila prisutna optužena Marina Krstović, koja se nije protivila pretresu skladišta niti je tražila prisustvo advokata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)