KRIMINALNA GRUPA MARKA ZEKIĆA UBILA DVOJICU PODGORIČANA? Okončana istraga - Beranci likvidirali Nemanju Prelevića i Danila Pekovića

S. Đ.

16. 05. 2022. u 20:30

SPECIJALNI tužilac Saša Čađenović, na čak 59 strana napisao je i dostavio Višem sudu optužnicu protiv Beranca Marka Zekića, i članova njegove kriminalne grupe.

КРИМИНАЛНА ГРУПА МАРКА ЗЕКИЋА УБИЛА ДВОЈИЦУ ПОДГОРИЧАНА? Окончана истрага - Беранци ликвидирали Немању Прелевића и Данила Пековића

Foto: D.Milovanović

Optužnim aktom kriminalna grupa tereti se za dvostruko ubistvo na Veruši, u oktobru 2020. godine, odnosno za ubistvo Podgoričana Nemanje Prelevića i Danila Pekovića.

Prema optužnici, Zekić je tokom 2020. godine zajedno sa još jednom nepoznatom osobom, formirao kriminalnu grupu, čiji su pripadnici postali Beranci: Miomir Ž. Đukić, Dragan Z. Biletić, Vasilije M. Đukić, Mirčeta M. Mihajlović, Podgoričani Nenad M. Miličić i Branislav S. Ivanović, zatim Goran M. Milašinović iz Sutomora i Dragan Tarić iz Užica. Prema prikupljenim dokazima, Marko Zekić, Miomir Đukić i Mirčeta Mihajlović, skupa su, 17. oktobra 2020. u mestu Uvač, ubili Prelevića i Pekovića.

Specijalno državno tužilaštvo tvrdi da im je u tom zločinu, pomogao i Goran Milašinović, koji je sa Biletićem, Ivanovićem, Milačićem i Vasilijem Đukićem pratio kretanje Prelevića i Pekovića.

Tužilac Čađenović, Berance Zekića i Đukića tereti i da su 18. novembra 2021. godine u Beranama pokušali da ubiju sugrađane Kenana Sujkovića, Ismeta Sukovića i Mirze Kastra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024