KRIJUMČARIO PAKISTANCE: Uhapšen muškarac u Rožajama

M. S.

16. 05. 2022. u 11:09

ZBOG sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, u Rožajama je po nalogu osnovnog državnog tužioca uhapšen S. B. (46) iz Rožaja.

КРИЈУМЧАРИО ПАКИСТАНЦЕ: Ухапшен мушкарац у Рожајама

Foto Ilustracija

Kako je saopštila Uprava policije, mobilna jedinica granične policije je nedaleko od graničnog prelaza Vuča sprečila nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi. Naime, prilikom kontrole vozila rožajskih registarskih oznaka kojim je upravljao S.B. (46) iz Rožaja, pet osoba je izašlo iz vozila i pokušalo da se udalji u pravcu Republike Srbije.

- Službenici granične policije su sustigli ta lica i utvrđeno je da se radi o državljanima Pakistana, nakon čega su svi dovedeni u službene prostorije Odeljenja bezbednosti Rožaje radi preduzimanja daljih mera i radnji iz nadležnosti policije. Kriminalističkom obradom policija je došla do sumnje da je S. B., po prethodnom dogovoru sa za sada nepoznatim licima sa područja Podgorice, za novčanu naknadu imao nameru da preuzme navedenih pet osoba, te da ih ilegalnim putevima prebaci, odnosno prokrijumčari na teritoriju Republike Srbije. Preduzimaju se dalje aktivnosti na identifikaciji osoba koje su sa S. B. učestvovale u vršenju ovog krivičnog dela - kažu iz policije.

                

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)