ZA "SKIDANJE MAGIJE" NAPLATILI 500.000 EVRA! U Osnovnom sudu u Beranama potvrđena optužnica za porodičnu prevaru u Plavu

M. S.

05. 05. 2022. u 07:39

PORODIČNA manufaktura skidanja "crne magije", ili mađija, kako se kaže u ovom kraju, koja je samo u jednom slučaju "prihodovala" više od 500.000 evra, prekinuta je u svom delovanju u Plavu!

ЗА СКИДАЊЕ МАГИЈЕ НАПЛАТИЛИ 500.000 ЕВРА!  У Основном суду у Беранама потврђена оптужница за породичну превару у Плаву

Foto Shutterstock

U Osnovnom sudu u Beranama potvrđena je optužnica protiv Adnana Huseinovića (48), njegove kćeri Heike (26) i Semire Huseinović (48). Svi oni se terete da su kao saizvršioci počinili prevaru, nudeći usluge skidanja "crne magije"!

Optužnicom se tvrdi da je ova trojka od 2017. do 2020. godine "u nameri sticanja protivpravne imovinske koristi, lažnim prikazivanjem i prikrivanjem činjenica dovela i održavala u zabludi dve osobe, H. S. i njenu kćerku K. M. i naveli jednu od oštećenih da im plati 57.000 američkih dolara, a drugu oštećenu da plati između 430.000 i 500.000 evra, za navodne usluge skidanja "crne magije".

Huseinovići su dve žene godinama zastrašivali pričama o zloj sudbini koja preti njihovim porodicama. U ceo posao su uveli i navodnog hodžu koji je postojao samo u njihovim pričama, koji je navodno prorekao smrt članova porodice i razne tragične događaje, pa su tako i "obrede" obavljali po njegovim "instrukcijama". To su bili "argumenti" pred kojim su dve naivne, i očigledno, finansijski dobrostojeće žene "pale" u želji da svoje najbliže sačuvaju od bolesti i stradanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)