"IMA NEŠTO U DRUGOM I TREĆEM REDU": Svedok na suđenju Budi Banani otkrio kako je saznao da je među voćem i kokain!

Novosti onlajn

26. 04. 2022. u 16:30

U PODGORIČKOM Višem sudu danas je nastavljeno suđenje Budimiru Krstoviću, zvanom Buda Banana, i njegovoj ćerki Marini, osumnjičenima za šverc tone i po kokaina koji je u avgustu prošle godine nađen u kontejenerima sa bananama u njihovom magacinu nadomak Podgorice.

ИМА НЕШТО У ДРУГОМ И ТРЕЋЕМ РЕДУ: Сведок на суђењу Буди Банани открио како је сазнао да је међу воћем и кокаин!

ISTRAGA Privođenje Budimira Krstovića u tužilaštvo, Foto Borba. me

Na današnjem ročištu saslušan je svedok Veselin Tabaš, inače, načelnik CB Bar, koji je prema pisanju crnogorskih Vijesti, naveo da je akcijom rukovodio Sektor za borbu protiv kriminala, odsek za drogu u Podgorici.

- Informaciju o dolasku broda sa kontejnerom u kojem postoji sumnja da se nalazi kokain, dobio sam od rukovodioca akcijom Biljane Knežević - rekao je on u sudnici i dodao da je o svemu obavestio šefa carinske ispostave u Luci Bar, Marka Krstića.

Arhiva

- Krstiću sam rekao da postoji velika verovatnoća da se kokain nalazi u kontejneru. Rekao sam da se skenira taj kontejner i ako se utvrdi da je u njemu kokain, da se propusti i prati do krajnjeg odredišta.

Svedok je dodao da je Srđan Bulatović skenirao kontejner i obavestio ga da "ima nešto" u drugom ili trećem redu.

- Moja uloga je bila samo da uspostavim konekciju i da što manje carinika zna o svemu ovome. Ja nisam rukovodio akcijom - rekao je on. Podsetimo, Krstoviću su na suđenju negirali da je vredan tovar kokaina njihov, kao i da im je droga podmetnuta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)