"SPREMA SE MASAKR" Uznemirujuća anonimna pretnja u Ulcinju - Oglasila se policija

B.Dabić

24. 04. 2022. u 10:57

SITUACIJA u Ulcinju je pod kontrolom i nema mesta širenju panike, potvrđeno je "Novostima" u policiji nakon anonimna pretnje da se u Osnovnoj školi “Maršal Tito” sprema masakr.

СПРЕМА СЕ МАСАКР Узнемирујућа анонимна претња у Улцињу - Огласила се полиција

Foto: B. Dabić

Europol je obavestio kolege iz Crne Gore da je pretnja objavljena na Internetu.

Prema nezvaničnim informacija, međunarodne bezbednosne službe u subotu nisu imale podatke o identitetu osobe koja je objavila pretnje.

- Tokom vikenda u školi svakako nema učenika. U ponedeljka deca i nastavnici koji ne slave Vaskrs naravno ići će u školu, od utorka svi. Sve je pod kontrolom, potvrdio je načelnik ulcinjske policije Arben Tagani.

Kao i u ostalim školama, upravi je preporučemno da obraćaju pažnju ko ulazi u objekat škole. Tokom vikenda ispred škole su primećena deca koja se igraju, a odrađeni su i planirani treninzi.

Direktorica škole Medina Čoba posredstvom Fejsbuka je obavestila kolege da je Interpol posalo informaciju o tome da neko priprema masakr.

- Da će neko ući sa vatrenim oružjem, napraviti masakr nad decom.... - napisala je Čoba.

Ona je pozvala na opreznost i da se policiji odmah prijave sva eventualno sumnjiva i nepoznata lica.

- Naravno, poveravamo sve. Veoma je važno da ljudi ne paniče i da znaju da mi dobro i profesionalno radimo - kazao je šef policije Tagani.

Prema nezvaničnim saznanjima, pretnje su stigle sa Google naloga “Adolf Hitler” na jedan blog servis, na kojem se navodno okupljaju neonacisti koji su pozvani da u ulcinjskoj školi izvrše masovna ubistva iz vatrenog oružja.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere