MEDENICA POD BUDNIM OKOM STRAŽARA: Posle pokušaja samoubistva pojačana prismotra

Novosti onlajn

22. 04. 2022. u 10:10

VESNA Medenica se nakon pokušaja samoubistva u Kliničkom centru Crne Gore trenutno nalazi pod još većom prismotrom od strane policijskih službenika, prenose crnogorski mediji.

МЕДЕНИЦА ПОД БУДНИМ ОКОМ СТРАЖАРА: После покушаја самоубиства појачана присмотра

Foto: Printskrin

Kako je istakao naš sagovornik Medenica ne smije da ustane iz kreveta a da nema pratnju.

Pored konstantne lekarske pažnje i prismotre Medenica je svakodnevno i na vidiku četiri policijska službenika koji je čuvaju.

Naime, prema našim saznanjima Medenicu u njenoj sobi čuvaju dvojica čuvara, dok se na holu Kliničkog centra, u neposrednoj blizini njenoj sobi, nalaze još dva policijska službenika.

Takođe, kako saznajemo Medenicu čuva i jedna policijska patrola koja se nalazi neposredno u blizini prozora sobe u kojoj je smeštena Medenica.

- Nakon događaja od pre neku noć, pojačana je sva kontrola prema gospođi Medenici, što medicinska, što policijska. Ona više nigde ne sme kročiti bez pratnje koju sačinjavaju četiri stražara, jedna patrola i mnogo osoblja Kliničkog centra - istakao je naš izvor.

Podsećanja radi, Vesna Medenica je nakon saslušanja u SDT-u gde joj je određeno zadržavanje od 72 prebačena u Klinički centar Crne Gore zbog navodnog teškog psihičkog stanja, nakon čega je, preksinoć pokušala sebi da oduzme život pokušavajući da sebi nanese povrede oštrim predmetom.

Takođe, Medenici je nakon toka određeno zadržavanje od 30 dana, ali zbog navodnog teškog psihičkog stanja ona se još uvijek nalazi u Kliničkom centru gđe joj se ukazuje neophodna medicinska pomoć.

(Borba.me)

BONUS VIDEO:

VESNA MEDENICA STIGLA U SDT: Bivša predsednica Vrhovnog suda stigla na saslušanje

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)