KNEŽEVIĆ "ČESTITAO" VELJOVIĆU OSLOBAĐAJUĆU PRESUDU: "O istom trošku osloboditi i sina Vesne Medenice"

Tanjug

08. 04. 2022. u 10:18

PREDSEDNIK Demokratske narodne partije i jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević oglasio se na Tviteru ironičnom porukom da, kako je naveo, "čestita" crnogorskom pravosuđu i bivšem direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću oslobađajuću presudu u slučaju napada na službeno lice u vršenju dužnosti.

КНЕЖЕВИЋ ЧЕСТИТАО ВЕЉОВИЋУ ОСЛОБАЂАЈУЋУ ПРЕСУДУ: О истом трошку ослободити и сина Весне Меденице

Foto: Printscreen/RTCG/Jutjub/Vlada Crne Gore

Veljović, koji je sada savetnik predsednika Mila Đukanovića, teretio se da je napao policajca tokom prošlogodišnjih protesta na Cetinju protiv ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija u Cetinjskom manastiru.

- Čestitam crnogorskom pravosuđu na oslobađajućoj presudi Veselinu Veljoviću. A možda je trebalo sačekati još malo, i o istom trošku osloboditi i sina Vesne Medenice - napisao je Knežević na Tviteru.

Protiv sina Vesne Medenice, bivše predsednice Vrhovnog suda Crne Gore, Specijalno državno tužilaštvo formiralo je predmet radi utvrđivanja njegove umešanosti u šverc narkotika i cigareta.

U podgoričkim medijima je proteklih dana procurio transkript poruka sina Medenice u kojima on kaže da njegova majka zna za njegove švercerske aktivnosti i da će ga zaštiti.

Veljoviću je oslobađajuća presuda doneta juče.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju