"KATNIĆA MORA STIĆI RUKA PRAVDE": DF - "Od kabadahije se pretvorio u muvu koja zapomaže"

Novosti onlajn

18. 02. 2022. u 15:41

DEMOKRATSKI front je najveća žrtva progona koji su organizovali Milo Đukanović i Milivoje Katnić, i to što je bivši GST penzionisan nama ne znači mnogo jer je on počinio toliko krivičnih dela da će morati da se suoči sa zakonom i da bude procesuiran, smatraju u toj partiji.

КАТНИЋА МОРА СТИЋИ РУКА ПРАВДЕ: ДФ - Од кабадахије се претворио у муву која запомаже

Foto DF

- Milivoje Katnić je vrlo ,,temeljno“ i ,,savjesno“ obavljao svoj posao sluge Mila Đukanovića, a posebno ono glavno zaduženje – da zaklonjen i zaštićen državnim aparatom vrši siledžijski i nesojski državni teror nad DF-om, njegovim liderima i funkcionerima. Lideri DF-a su mu i u sudnici poručili da će se kad tad suočiti i sa ljudskim i sa Božijim sudom i jasno je da je došlo vreme da odgovara taj koji je, zbog očuvanja vlasti jednog čoveka i njegove mafije, bio spreman na svako podmetanje, ucenu, nameštaljke, na sve ono što ne bi uradio niko pošten, častan i profesionalan. A, Milo Đukanović je pronašao upravo jednog takvog da čuva njegov kriminalni režim - navode iz DF-a.

Takođe iz DF-a dodaju da smo ovih dana videli i tu metamorfozu Milivoja Katnića, koji se od jednog kabadahije i siledžije, u susret penzionisanju, pretvara u sitnu, preplašenu muvu koja maltene plače i zapomaže nad činjenicom što gubi funkciju, pa traži rupe u zakonu, preti Strazburom, itd.

- Mi u DF smo izdržali progon, torturu i organizovani državni teror koji nije doživela nijedna politička organizacija u Evropi u poslednjih pola veka, ali smo izdržali sve, nismo se predali, pokleknuli, i u konačnom smo, pored svega, uspeli da budemo ključni nosioci pobede nad diktaturom i njenim slugama u tužilaštvu, sudstvu, ANB, policiji. Sada je vreme za pravdu, a ruka pravde mora doći i po Milivoja Katnića, kao i po njegovog šefa Mila Đukanovića i druge iz toga sistema zla, jer, u suprotnom, Crna Gora ne može postati slobodna i pravna država - zaključuju iz DF-a.

(In4s)

BONUS VIDEO:

ĐEDO SE VRATIO: Pano sa likom Amfilohija u Nikšiću

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)