BEČIĆ: Apsurd je kada opozicija neće da skrati mandat Vladi

V. K.

04. 02. 2022. u 23:18

ŠEF crnogorskog parlamenta Aleksa Bečić kazao je večeras nakon sednice Skupštine i pada Vlade, da je sve jasno kad vatromete ispaljuju oni koji su pobeđeni na izborima 30. avgusta 2020.

БЕЧИЋ: Апсурд је када опозиција неће да скрати мандат Влади

Foto skupstina.me

-Desila su se tri apsurda - da opozicija odbije da podrži skraćenje mandata i da ide na vanredne izbore. Očito je da postoje neke zakulisne radnje. Drugi apsurd je da partija vlasti koja ima najmanje poslanika sruši vladu u kojoj je bila i koncept za koji se zalagala. Treći apsurd je da politicka partija na čijoj listi nije bio Krivokapić, a to su Demokrate, bude protiv izglasavanja nepoverenja vladi. Ukoliko dobijemo poziv za razgovore o vladi prvo od partija koje nas pozovu, moramo dobiti čvrste garancije da neće sa DPS-om da bi sa nama mogli da razgovaraju. Rešenje je, ako će da se poštuje volja građana unutar partija većine i manjinskih, ili u izborima, poručio je Bečić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)