SALUTIRAO VELJOVIĆU KOJI MU JE NAPAO KOLEGE: Knežević o ponašanju policajca na Cetinju – tako su i sa mojom majkom kad su je uhapsili (VIDEO)

M. S.

01. 02. 2022. u 21:03

- POLICAJAC ispred suda na Cetinju salutira Veselinu Veljoviću koji mu je napao kolege u vršenju službene dužnosti.

САЛУТИРАО ВЕЉОВИЋУ КОЈИ МУ ЈЕ НАПАО КОЛЕГЕ: Кнежевић о понашању полицајца на Цетињу – такo су и са мојом мајком кад су је ухапсили (ВИДЕО)

Foto: EPA/Boris Pejović

Ovako su i mojoj majci salutirali kad su je uhapsili na jučerašnji dan pre dve godine. Ništa bolje ni milije od narodne milicije.

Ovako je jedan od lidera DF Milan Knežević na tviteru prokomentarisao neverovatan događaj na Cetinju, gde se sudi bivšem direktoru Uprave policije Veselinu Veljoviću, savetniku za bezbednost predsednika države Mila Đukanovića.

On je optužen za napad na doskorašnje kolege, 5. septembra prošle godine, tokom protesta protiv ustoličenja mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija.

Veljović je na suđenju tvrdio da nije napao doskorašnje kolege, a za postupak koji se vodi protiv njega kazao je da je "osveta slučajnog premijera".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)