GRAĐANI SPREČILI DRITANA DA IM SE OBRATI: Protest zbog najavljenog rušenja vlade i vraćanja DPS (VIDEO)

Novosti online

21. 01. 2022. u 20:37

POTPREDSEDNIK crnogorske Vlade Dritan Abazović, čija je koalicija „Crno na bijelo“, predložila smenu vlade Zdravka Krivokapića i formiranje manjinske vlade, pokušao je da se obrati građanima na skupu u Podgorici koji se održava protiv njegovih predloga.

ГРАЂАНИ СПРЕЧИЛИ ДРИТАНА ДА ИМ СЕ ОБРАТИ: Протест због најављеног рушења владе и враћања ДПС (ВИДЕО)

Foto Printskrin Fejsbuk Sputnjik

Incident se dogodio ispred zgrade Radio-televizije Crne Gore, gde je Abazović došao da gostuje, a građani koji protestuju protiv predložene smene vlade se okupili pred javnim servisom.

Abazović je uspeo samo kratko da kaže da neće biti izdaje i da se DPS neće vratiti na vlast, ali su ga okupljeni građani izviždali, skandirali protiv njega, ali ga i vređali. Na vređanje koje su mu uputili pojedinci, reagovali su drugi okupljeni.

Abazović je posle tog incidenta produžio u zgradu RTCG.

rs.sputniknews.com

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)