KRIVOKAPIĆ TRAŽI SMENU DRITANA ABAZOVIĆA: Produbljuje se kriza u Crnoj Gori, održan protest ispred Skupštine

V. K.

19. 01. 2022. u 19:58

PREMIJER Zdravko Krivokapić saopštio je da je inicirao smenu Dritana Abazovića i predložio ministra finansija i socijalnog staranja Miloja Spajića za novog potpredsednika Vlade Crne Gore.

КРИВОКАПИЋ ТРАЖИ СМЕНУ ДРИТАНА АБАЗОВИЋА: Продубљује се криза у Црној Гори, одржан протест испред Скупштине

Foto: Vlada Crne Gore

Krivokapić je to objavio na svom Tviter profilu.

- Danas sam Skupštini Crne Gore podneo inicijativu za smenu Dritana Abazovića, i predložio ministra finansija i socijalnog staranja Milojka Spajića za novog potpredsednika Vlade Crne Gore. Evropa sad! Za zdravu Crnu Goru!

Inace u Podgorici se ispred Skupštine okupilo stotinak građana nezadovoljnih inicijativom koalicije Crno na bijelo za formiranje manjinske vlade uz podršku DPS i ostalih opozicioni stranaka, predstavnika Bošnjaka i Albanaca.

Čuju se povući "Izdaja", "Dritane izdajice"...

Medu okupljenima se nalaze funkcioneri Demokratske Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)