"ANTISRPSTVO JOJ BAŠ DOBRO IDE": Oštra reakcija na potez ministarke Tamare Srzentić

V. K.

10. 01. 2022. u 12:07

DEMOKRATSKI front se oglasio povodom zabrane emitovanja srpske televizije "Hepi" u Crnoj Gori na šest meseci.

АНТИСРПСТВО ЈОЈ БАШ ДОБРО ИДЕ: Оштра реакција на потез министарке Тамаре Срзентић

Foto: Jutjub/ Ministarstvo javne uprave Vlade Crne Gore

- Neverovatno zvuči informacija da ministarka Srzentić, zadužena za medije, javno podržava zabranu emitovanja programa jedne televizije. Od prvog dana izbora vlade građani se pitaju šta radi slučajna, uvezena ministarka Srzentić, koje su njene obaveze, opis posla, i do danas nema odgovora na ta pitanja. Ona očigledno nema blage veze sa poslom koji joj je iz nekog razloga poveren, ali zato joj antisrpstvo "dobro ide", pa je javno podržala udar DPS na jednu srpsku televiziju, dok ćuti na izlive šovinizma koji se sa raznih medija plasiraju prema drugim narodima, a isto tako je prošle godine snažno podržala Sanju Damjanović iz DPS na izborima u Nikšiću, pa je prisustvovala skupovima montenegrinskih esktremista - piše u saopštenju Demokratskog fronta.

Oni kažu da Tamara Srzentić nije bitna, pošto za nju niko nije glasao, i da je ona kao i njene kolege obični uzurpator narodne volje, i jedan od primera kako je crnogorska vlada izdala narod koji je glasao za promene.

- Istina je da je srpski narod dominantno učestvovao u promenama 30. avgusta, ali vlada, od kada je izabrana, čini sve da se dodvori antisrbima i "belvedercima", koji pozivaju na obračun sa Srbima i SPC, i sa prezrenjem gleda na one koji su glasali za promene. Zato je neophodno da se što pre ispravi nepravda prema tim građanima i da Crna Gora dobije vladu sastavljenu od ljudi koji su učestvovali u promenama i borili se za njih - zaključuje se u saopštenju Demokratskog fronta.

BONUS VIDEO: I OVOG BOŽIĆA NIKŠIĆANI SE ODUŽUJU ĐEDU - Dan rođenja Amfilohija uz vatromet i bakljadu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili