EMISIJE TV HEPI ZABRANJENE U CRNOJ GORI NA ŠEST MESECI Marić: Nije nam prvi put, ovo se već dešavalo

V. K./D.B.

08. 01. 2022. u 10:50

SAVET Agencije za elektronske medije doneo je jutros odluku da na šest meseci zabrani emitovanje pojedinih emisija televizije Hepi, objavili su crnogorski portali.

ЕМИСИЈЕ ТВ ХЕПИ ЗАБРАЊЕНЕ У ЦРНОЈ ГОРИ НА ШЕСТ МЕСЕЦИ Марић: Није нам први пут, ово се већ дешавало

Foto: Printskrin Hepi TV

Na Hepi televiziji, emiteru sa nacionalnom frekvencijom u Srbiji, lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj početkom godine govorio je o pripadnicima crnogorske nacionalnosti i poslanici SDP-a Draginji Vuksanović Stanković.

Zbog navodnih uvreda, zabranu emitovanja te televizije tražile su brojne političke partije, NVO sektor, a najavljene su i tužbe.

Milomir Marić, glavni urednik televizije Hepi rekao je za "Novosti" da ovo nije prvi put da im se uvodi zabrana.

- Nije nam prvi put, već smo imali zabrane. Radi se o izjavi Vojislava Šešelja o Cetinjankama što je poznata istorijska činjenica - kaže Marić i ističe da se on od tih izjava ogradio i izvinio svima koji su ih "shvatili kao uvredu za sve Crnogorce".

- Ako Crnoj Gori to može da pomogne, to je onda naša žrtva - zaključio je Marić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)