LEPOSAVIĆ: Kad u Crnoj Gori pobedi sloboda fudbaleri će se izboriti za Mundijal

Novosti online

17. 11. 2021. u 12:00

BIVŠI ministar pravde i ljudskih i manjinskih prava Vladimir Leposavić čestitao je fudbalskoj reprezentaciji Srbije plasman na Svetsko prvenstvo, ističući da je tim predvođen skromnim, ali neustrašivim kapitenom Dušanom Tadićem maestralno odigrao utakmicu.

ЛЕПОСАВИЋ: Кад у Црној Гори победи слобода фудбалери ће се изборити за Мундијал

Foto: Instagram

Leposavić je na Instagramu objavio i fotografiju, poručujući da Srbija, pored ostalih sfera, polako postaje uzor i u fudbalskoj igri.

- Jasno je da će tim Srbije, na čelu sa odlučnim selektorom Draganom Stojkovićem Piksijem biti kandidat za medalju i to prvi put posle prvog svetskog šampionata u Montevideu - naveo je Leposavić.

Čestitao je i crnogorskoj reprezentaciji, naglasivši da se ona ni u ovim kvalifikacijama nije odricala želje da se nađe među najboljim timovima sveta.

- Fudbal, kao možda nijedan drugi sport, oslikava duh jednog naroda i stanje njihovog zajedinštva. Država je zajednica svih njenih građana, ali i najboljih generacija iz svih njenih epoha. Kada to shvatanje zaživi i pobedi atmosfera slobode i međusobnog uvažavanja u našoj zemlji, tada će se sigurno i fudbalska selekcija Crne Gore izboriti za najveće takmičenje i na njemu juriti slavu iz snova - zaključio je Leposavić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna