MILOVA POBEDA: Nema ustoličenja Joanikija na Cetinju

Novosti online

04. 09. 2021. u 22:38

VLADIKA Joanikije neće biti ustoličen sutra na Cetinju - saznaju "Novosti".

МИЛОВА ПОБЕДА: Нема устоличења Јоаникија на Цетињу

Mitropolit Joanikije i Milo Đukanović

Prema našim informacijama, patrijarh Porfirije i novi mitropolit podlegli su pritiscima premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića i potresednika vlade Dritana Abazovića, koji su ih ubeđivali da bi odlazak na Cetinje bio veliki rizik po bezbednost za celu državu.

Tako su iz ove traumatične situacije kao pobednici izašli crnogorski ekstremisti predvođeni predsednikom Milom Đukanovićem, a SPC će po svemu sudeći odstupiti od drevnog obreda da se mitropoliti uvode u tron Petra Cetinjskog u gradu pod Lovćenom.

BONUS VIDEO - KOMITE PRAVE HAOS: Uznemirujući snimci sa Cetinja

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (14)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki