VAŽNO ZA KAMIONDŽIJE! Privremena zabrana saobraćaja na delovima magistralnih puteva u Crnoj Gori

B. Dabić

15. 07. 2021. u 10:56

OD danas je na snazi privremena zabrana saobraćaja za teretna vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7,5 tona, na delovima magistralnih puteva, svakim danom od 17.00 do 22.00 časa.

ВАЖНО ЗА КАМИОНЏИЈЕ! Привремена забрана саобраћаја на деловима магистралних путева у Црној Гори

Foto: B. D.

Saobraćaj se zabranjuje svakim danom od 17.00 do 22.00 časa na delovima magistralnih puteva: M-2: Podgorica–Sotonići–Petrovac, M-2 i M-4: granični prelaz Debeli Brijeg – Herceg Novi–Kotor–Tivat–Budva–Bar–granični prelaz Sukobin kao i na magistralnom putu M–2.3: Podgorica–Cetinje–Budva. Privremena zabrana saobraćaja za teretna vozila je na snazi do 1.septembra.

- Usled očekivane pojačane frekvencije saobraćaja u narednom periodu, na pojedinim putnim pravcima u Crnoj Gori i postojanja mogućnosti za njegovim otežanim odvijanjem, u cilju stvaranja neophodnih preduslova za nesmetan promet saobraćaja ljudi, vozila i roba, zabranjuje se saobraćaj teretnih motornih vozila čija najveća dozvoljena masa prelazi 7.5 tona od 15. jula do 1. septembra 2021. godine na navedenim delovima magistralinih puteva - navedeno je iz Uprave policije.

Ova zabarana se ne odnosi na vozila sa prvenstvom prolaza, vozila za održavanje puteva i PTT instalacija, vozila za pomoć na putu, specijalna vozila za prevoz životinja, betona i asfaltne mase kao i hladnjače koje prevoze kvarljivu robu.
Takođe, zabrana saobraćaja teretnih vozila na deonici Debeli Brijeg–Herceg Novi–Kotor se ne osnosi ni na vozila za prevoz opasnih materija na delu magistralnog puta M-2 granični prelaz Debeli Brijeg preko Herceg Novog i Kamenara do kružnog toka u mestu Lipci.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)