SRAMNO PRAVDANJE ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA: Napada Demokratski front, a šuruje sa Milovim DPS-om

Novosti online

18. 06. 2021. u 13:55

PREDSEDNIK Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić se oglasio na tviteru nakon jučerašnjeg usvajanja Rezolucije o Srebrenici i izglasavanja smene ministra Vladimira Leposavića, koju je on inicirao.

СРАМНО ПРАВДАЊЕ ЗДРАВКА КРИВОКАПИЋА: Напада Демократски фронт, а шурује са Миловим ДПС-ом

Foto: M.Drobnjak

- Dužan sam da građanima Crne Gore saopštim punu istinu o onome što se događalo i događa iza kulisa napada Demokratskog fronta na Vladu Crne Gore: DF zajedno sa DPS i njenim bivšim koalicionim partnerima najdirektnije dogovara obaranje Vlade i Skupštine Crne Gore a sve u cilju raspisivanja novih parlamentarnih izbora - napisao je Krivokapić, iako je on tražio podršku od DPS-a Mila Đukanovića kako bi uspeo da izglasa Rezoluciju o Srebrenici.

- Poštovani građani, morate otvoreno biti upoznati sa igrom koja se medijski plasira i koja će se tek medijski aktuelizovati u narednim danima, ali budite sigurni da su svi iz Vlade i Parlamentarne većine koje DF danas optužuje za izdaju spremni da vašu i našu pobedu na avgustovskim izborima odbrane po cenu svojih života. Demokratski front je bojkotom Skupštine sada i javno postao deo Parlamentarne većine sa Demokratskom partijom socijalista - naveo je Krivokapić na tviteru.

Podsećamo, Milan Knežević, jedan od lidera Demokratskog fronta pozvao je danas lidere Demokrata i URA, Aleksu Bečića i Drtana Abazovića na dogovor o izlasku iz krize vlasti u Crnoj Gori, ukoliko, kako je rekao, ne žele da idu sa DPS-om Mila Đukanovića.

- A, ako dogovora ne bude biće raspisani novi izbori - poručio je Knežević i istakao da Demokratski front neće trpeti poniženja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)