DPS JE PODIGAO SVE PROTIV SRPSTVA I PRAVOSLAVLJA: Miljanić jasno rekao - izbori u Nikšiću pokazali da je budućnost Srba blistava

V. K.

23. 03. 2021. u 17:27

ILIJA Miljanić, koordinator pobede Srba u Nikšiću na lokalnim izborima u Nikšiću 14 marta, iz štaba koalicije "Za budućnost Nikšića", izjavio je da je oslobođenju grada pod Trebjesom tog dana najviše doprineo narod, sami Nikšićani.

ДПС ЈЕ ПОДИГАО СВЕ ПРОТИВ СРПСТВА И ПРАВОСЛАВЉА: Миљанић јасно рекао - избори у Никшићу показали да је будућност Срба блистава

Foto: Printscreen

- DPS je podigao svu svoju infrastrukturu – policiju i podzemlje, pokušavajući da unesu strah među građanima Nikšića, tvrdog bedema srpstva i pravoslavlja. Kao što se pokazalo u tome nisu uspeli, Vredno je podsetiti da je partija Mila Đukanovića – DPS, u odnosu na izbore 2017. izgubila više od četiri hiljade glasova. Uspeli smo da se odupremo i  lažnom predstavljanju Srba po takozvanim građanskim partijama bez vere, nacije i jezika - kazao je Miljanić, upućujući poziv rukovodstvu Demokratske Crne Gore da zajedno spasu sve ono što su dobili kao nagradu od Svetog Vasilija Ostroškog 30. avgusta prošle godine, kada je pao Đukanovićev režim.

- Izbori u Nikšiću pokazali su da je budućnost srpskog roda blistava. Pokušalo se sa uništenjem nacionalnog koda Srba u Crnoj Gori, ali je taj projekat zabetoniran upravo u našem Nikšiću. Uz ekonomski oporavak nova Vlada sa premijerom Zdravkom Krivokapićem trebala bi da se pozabavi novim progonom Srba u Crnoj Gori koji podržavaju Srbiju Aleksandra Vučića, upozorava Miljanić, potomak velikih Nenadovića, Ilije Birčanina i komita koji su ratovali protiv Austrougarske okupacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)