SRAMNA INICIJATIVA MILOVIH AKTIVISTA U NIKŠIĆU: Pozivaju na bojkot radnji i preduzeća čiji vlasnici nisu bili za DPS

V.K.

20. 03. 2021. u 21:22

AKTIVISTI Demokratske partije socijalista šire društvenim mrežama "apel" za bojkot onih radnji i preduzeća u Nikšiću čiji vlasnici nisu bili za DPS kampanju uoči izbora u tom gradu! Izvesna Bojana Milošević je napisala:

СРАМНА ИНИЦИЈАТИВА МИЛОВИХ АКТИВИСТА У НИКШИЋУ: Позивају на бојкот радњи и предузећа чији власници нису били за ДПС

Foto: EPA

- Crnogorci, bojkotujemo sve  koji su radili i podržavali da Nikšić danas vodi četnička koalicija. Izbegavajte sve sa spiska u širokom luku! Oni koji imaju rezervne zemlje, koji podržavaju takve ideologije ne mogu živeti na račun nas koji sve dajemo za jedinu nam domovinu, Crnu Goru. Okrećemo novi list Crnogorci! Kada je ugrožena država više nema samilosti. Dijelite u što većem broju, navela je Milošević.

Foto: Printskrin

Među brojnim komentarima izdvajamo Vojina Grubača, političkog analitičara:

- Milo je totalno pukao. Hahahahaha! Koji ludaci.

   

Foto: Printskrin

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

buki

22.03.2021. 12:41

Sada i Srbi imaju Milov spisak gde treba kupovati, pa ma koliko mislili da je to nemoralno i nepravedno, treba da ga iskoriste, jer onaj pravoslavni pristup ,,ko tebe kamenom, ti njega hlebom,, sa ovakvom količinom zla ne daje rezultate.

Do

26.03.2021. 19:25

Nece vam se isplatiti, ajmo da vidimo ko ce biti na gubitku. Bojkotovacemo i mi. Ja vec pocinjem, nekad u moje slavnoCetinje sam s ponosom isla i ljetovala s mojom pirodicom i na Ivaniva korita. Ali vise necu.