MEDOJEVIĆ PORUČUJE: Opravdani zahtevi za rekonstrukcijom Vlade Crne Gore

Tanjug

15. 03. 2021. u 00:32

LOKALNI izbori u Nikšiću pokazali su da su opravdani i legitimni zahtevi Demokratskog fronta (DF) da Vlada Crne Gore bude rekonstruisana, ocenio je lider Pokreta za promene Nebojša Medojević.

МЕДОЈЕВИЋ ПОРУЧУЈЕ: Оправдани захтеви за реконструкцијом Владе Црне Горе

Foto DF

"Pobedili smo predsednika države, predsednika Vlade i predsednika Skupštine!!! Ambasade, Koncern Vijesti i njihove NVO, ANB (Agenciju za nacionalnu bezbednost), policiju i sve nedirnute strukture starog režima", naveo je Medojević na Fejsbuku.

On je dodao da je DF za šest meseci od parlamentarnih izbora i tri meseca nakon, kako je naveo, "velike prevare prilikom formiranja vlade", pokazao da ima svoj politički prostor koji uspešno brani od 2012. godine.

Medojević je ocenio da je DF pokazao da ima svoju ideologiju, program, ideje i ljude i verne birače, prenose podgoričke Vijesti.

"Izbori u Nikšiću su pokazali da je Vlada u kojoj 90 odsto vlasti ima URA i vlasnici Vijesti neodrživa i da su zahtevi DF za rekonstrukcijom Vlade opravdani i legitimni", naveo je Medojević.

On je čestitao "novom gradonačelniku Nikšića" Marku Kovačeviću i šefu izbornog štaba Andriji Mandiću na izuzetnom uspehu.

"DPS je prošlost!!! Idemo dalje", zaključio je Medojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VAŽIO JE ZA GOSPODARA CRNE GORE: Pamtiće se njegove reči sa Giškine sahrane - Ko je bio Brano Mićunović? (FOTO/VIDEO)