POSLE 20 GODINA VLASTI ON JE PORAŽEN! Govor Andrije Mandića nakon proglašenja pobede na izborima u Nikšiću (VIDEO)

Novosti onlajn

14. 03. 2021. u 22:00

ANDRIJA Mandić je pred svim slobodnim ljudim Nikšića i Crne Gore saopštio dve važne vesti.

ПОСЛЕ 20 ГОДИНА ВЛАСТИ ОН ЈЕ ПОРАЖЕН! Говор Андрије Мандића након проглашења победе на изборима у Никшићу (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

- Posle 20 godina vlasti Mila Đukanovića u ovom gradu on je poražen. Ta pobeda nadrasta sva očekivanja koje su imali ljudi iz DPS i iz organizovanog kriminala, zato što su verovali da će oni večeras da proglašavaju pobedu.

On je rekao da će zajedno sa trećeplasiranom listom premijera Krivokapića i predsednika Skupštine Alekse Bečića da formira većinu u Nikšiću.

- I ona druga važna informacija je da su se stekli uslovi da naš mladi Marko Kovačević bude gradonačelnik Nikšića - rekao je Mandić, na šta se zaorila pesma.

- I pored činjenice što su svi bili protiv nas, iako su mnogi pokušavali da pokažu da nemamo snage i ideja, evo sada svaki građanin je imao priliku da se uveri koliko smo mi snažni i koliko možemo da uradimo. Ova vlast već od sutra kreće da radi za građane Nikšića - istakao je lider Demokratskog fronta, i apelovao na ljude da se raziđu nakon obraćanja građanima.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)