MARKO KOVAČEVIĆ OBJASNIO SVE O LAŽIMA DPS: Oglasio se nosilac liste "Za budućnost Nikšića", objasnio šta se desilo u Dragovoj Luci

V. K.

14. 03. 2021. u 15:16

NOSILAC liste "Za budućnost Nikšića" Marko Kovačević kazao je da na biračkom mestu 118 Dragova Luka došlo do problema kada Birački odbor nije dozvolio predstavnicima opozicije da zajedno ponesu glasačku kutiju za glasanje putem pisma.

МАРКО КОВАЧЕВИЋ ОБЈАСНИО СВЕ О ЛАЖИМА ДПС: Огласио се носилац листе За будућност Никшића, објаснио шта се десило у Драговој Луци

Foto: Printskrin

Kovačević je rekao da je opoziciji rečeno da mogu da ih prate kolima i da je isti problem bio i na drugim biračkim mestima.

- Došao sam na to mesto gde je bilo tenzija a okupljeni su branili automobilu da krene bez predstavnika opozicije. Ušao sam i razgovarao sa članovima Biračkog odbora i oni su mi rekli da je to u skladu sa mišljenjem Opštinske izborne komisije, iako je mišljenje OIK da treba da idu i dva predstavnika opozicije.  Ubrzo je došla policija, čuli smo navode Demokratske partije socijalista koja pokušava da proizvede tenzije. Tamo niko nije bio pretučen, niko nije ušao nasilno. Razgovarao sam sa načelnikom CB i on je rekao da će demantovati navode DPS - ističe Kovačević.

- Nije bilo otimanja biračkog materijala, već je član Biračkog odbora iz opozicije premestio kutiju u svoj automobil i tražio da zajedno idu da bi se realizovalo glasanje putem pisma, al je to odbijeno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)