IZLAZNOST DO 13 ČASOVA: Evo koliko je ljudi do sada glasalo na izborima u Nikšiću

Novosti online

14. 03. 2021. u 13:18

GRAĐANI Nikšića danas biraju lokalnu vlast. Građani su od 7 jutros požurili da obave građansku dužnost tako da su bile primetne velike gužve ispred birališta od otvaranja.

ИЗЛАЗНОСТ ДО 13 ЧАСОВА: Ево колико је људи до сада гласало на изборима у Никшићу

Foto:V.K.

Do 13 sati glasalo je 61.2% birača.

Na izborima učestvuju sledeće liste:

"Za budućnost Nikšića" - Demokratski front (DF), Socijalistička narodna partija (SNP), pokret "Za život Nikšića", Radnička partija, Ujedinjena Crna Gora, Jugoslovenska komunistička partija Crne Gore, Srpska radikalna stranka, Socijalisti Crne Gore i Pokret penzionera i invalida rada

"Evropski tim za Nikšić" - Demokratska partija socijalista (DPS), Socijaldemokrate (SD), Liberalna partija (LP) i Patriotsko komitski savez (PKS) 

"SDP – Srcem za Nikšić"

"Crno na bijelo - Može Nikšić" - Građanski pokret URA i nezavisni intelektualci
"Mir je naša nacija – zaokruži slobodu" - Demokratska Crna Gora, Građanski pokret "Ne damo Nikšić", Demos, Partija penzionera invalida i restitucije i "Plenum 083"

"Miodrag Daka Davidović - Narodni pokret

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki