OVI DANAS ĆE OTPASTI KAO KRLJUŠT: Andrija Mandić uveren u pobedu - Pojaviće se Crna Gora čojstva i junaštva

Novosti online

14. 03. 2021. u 10:38

LIDER Demokratskog fronta Andrija Mandić odgovarao je na pitanje gosta televizije Hepi Tomislava Kresojevića o Slobodanu Jovanoviću, koji mu se obratio da je primetio da značajno mesto u Mandićevoj biblioteci zauzimaju sabrana dela srpskog mislioca, pravnika i političara Slobodana Jovanovića.

ОВИ ДАНАС ЋЕ ОТПАСТИ КАО КРЉУШТ: Андрија Мандић уверен у победу - Појавиће се Црна Гора чојства и јунаштва

Foto: Novosti arhiva

Kresojević ga je pitao da li je čitao njegovu knjigu "Vođe Francuske revolucije" i kako tu knjigu upoređuje sa sadašnjom situacijom u Crnoj Gori.

- Onaj ko stalno ne čita Slobodana Jovanovića ne može da uđe u suštinu odnosa koji su sad u Crnoj Gori. Ono što se desilo u prevratu 1997., a zatim razbijanje zajedničke države 2006. mogu da se povuku sa Francuskom tog perioda. Naravno sve će to proći i ovi danas će otpasti kao krljušt i pojaviće se ona Crna Gora čojstva i junaštva, rekao je Mandić.

On je dodao da sadašnja Crna Gora koja predstavlja jezgro kriminala izdaje srpstvo, Srbiju, pa i samu sebe. Mandić navodi da su sve to stramputice.

- Imali smo mali guvernerture, imali smo mitropolita Matarija koji je primio katoličntvo. Ali uprkos svemu mi smo isticali uvek ono što je dobro, a potisikvali ono što je loše. Tako će biti i sa ovom situacijom, pa će nova generacija vreme izdaje i kriminala smestiti u biblioteku sramotne prošlosti - dodao je Mandić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna