DOKAZ O TOME KO JE MILO: Knežević se uključio uživo u jutarnji program, pa progovorio o fotografiji o kojoj bruji Crna Gora (VIDEO)

Novosti online

13. 03. 2021. u 16:59

JEDAN od lidera DF Milan Knežević izjavio je u jutarnjem programu Hepi TV da fotografija na kojoj Milo Đukanović ljubi krst dokazuje da je Đukanović konvertit i veleizdajnik.

ДОКАЗ О ТОМЕ КО ЈЕ МИЛО: Кнежевић се укључио уживо у јутарњи програм, па проговорио о фотографији о којој бруји Црна Гора (ВИДЕО)

Foto: Printskrin Hepi TV/Skajp

- Suština je u političkom konvertitstvu Mila Đukanovića i njegovoj potrebi presvlačenja i nacionalnih i političkih dresova. Ovo fotografija Mila Đukanovića je nastala u vreme borbe sa Momirom Bulatovićem pridobije Srbe u Crnoj Gori i da se predstavi kao zaštitnik MCP i SPC. Milo je te 1998. godine nalalgao badnjake i išao kod blaženopočivšeg patrijarha Pavla  i zaklinjao mu se da "ništa neće rastaviti Srbiju i Crnu Goru". Đukanović je dokazani veleizdajnik koji nema nikakvu ideologiju, već ima samo potrebu da što duže ostane na vlasti - kazao je Knežević.

On kaže da poziva na mir u Nikšiću i da sukob jedino odgovara DPS.

- Sukobi jedino odgovaraju DPS i tim strukturama okupljenih oko Mila Đukanovića i Brana Mićunovića - rekao je Knežević, te dodao da je to zbog toga što će pobediti koalicija Za budućnost Nikšića.

Knežević je pozvao na mir i da glasači daju podršku listi Za budućnost Nikšića. On je dodao da sva istraživanja javnog mnjenja ukazuju da pokret Dake Davidovića neće preći cenzus i da je to najbolji odgovor građana Nikšića na sve ono što je nedavno izjavljivao.

Knežević je zgrožen izjavama Davidovića u kojima vređa patrijarha srpskog Porfirija i SPC.

Govoreći o situaciji u Nikšiću, Knežević kaže da policija zaustavlja i proverava sve koji automobile koji imaju srpske tablice, kako bi se dokazala navodna umešanost Srbije u izbore.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati