EPISKOP JOANIKIJE: Neprihvatljivo je da Davidović govori u moje ime, Vučić nema nikakve veze sa pokušajem atentata

Novosti online

10. 03. 2021. u 21:01

EPISKOP Joanikije je negirao izjavu kontroverznog biznismena Miodraga Dake Davidovića, koji je izjavio da iza pokušaja atentata na njega stoji predsednik Vučić.

ЕПИСКОП ЈОАНИКИЈЕ: Неприхватљиво је да Давидовић говори у моје име, Вучић нема никакве везе са покушајем атентата

Foto: M. Sekulović

- Neprihvatljivo je da Davidović govori u moje ime pošto mu takvo ovlašćenje nikad nisam dao, iako je ktitor crkve. Što se tiče pokušaja atentata na nas dvojicu u Beogradu decembra 2019. uvjeren sam da Predsednik Srbije gospodin Aleksandar Vučić sa tim nema nikakve veze. Ja razmišljam potpuno suprotno: da su tadašnje vlasti Crne Gore naručile pomenuti atentat. Mislim da će moju pretpostavku istraga kad-tad potvrditi - rekao je episkop za "Novosti".

Podsećamo, Davidović je danas rekao da iza pokušaja atentata na njega i episkopa Joanikija stoji Aleksandar Vučić.

- Atentat na nas je izvela grupa koju je, prema pisanju štampe iz Srbije, izvršila mnoga nedela. To je uzrok mnogih nesreća, a glavni organizator svih pogibija je Vučić - rekao je Davidović.

On ničime nije potkrepio ovu optužbu, i dodao je da predsednik Srbije navodno angažuje "botove" da ga napadaju pred izbore u Nikšiću.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (4)

JUGO

11.03.2021. 01:33

Pa sta da covek ocekuje od maffije sad im je gospodin Vucic pomrsio konce sto ih hapsi i neda da Drzavu Srbiju pretvore kao sto je Crna Gora maffisku Drzava..Nije to odgovor samo Presednika Vucica nego od celog Srpskog naroda dosta im je lopovluka samo da neki ljudi zive dobro lopovi i mafijasi i da in bole za drzavu sto propada to ide nekoliko godina posle vise nejde kad drzava bude skroz bankrot..Ako Srpskin narod slusa Gospodina Vucica i njegovu vladu dospece i uspece da doguraju daleko i da zive puno puno bolje od sve na baklan ,,Nezaboravite samo Sloga Srbina Spasava nista drugo..100 % garantno