"DPS ČINI SVE DA PODIGNE TENZIJE": Spasoje Tomić iz koalicije "Za budućnost Nikšića" o predstojećim izborima

Novosti online

10. 03. 2021. u 19:46

TENZIJE u Nikšiću konstantno podiže odlazeća Demokratska partija socijalista i poslednjih ostaci režima Mila Đukanovića. Ovo za „Novosti“ kaže Spasoje Tomić, šef medijskog pula koalicije „Za budućnost Nikšića“.

ДПС ЧИНИ СВЕ ДА ПОДИГНЕ ТЕНЗИЈЕ: Спасоје Томић из коалиције За будућност Никшића о предстојећим изборима

Foto: Koalicija "Za budućnost Nikšića"

- Iz naše koalicije nismo, niti ćemo dizati tenzije, a oni koji ih podižu su gubitnici izbora a to je Demokratska parttija socijalista koja to čini preko ljudi bivšeg pomoćnika ditekora Uprave policije Zorana Lazovića i njegovog parapolicijskog tima, što nije prvi put. Mi na njihove provokacije nećemo nasedati već ćemo kao pobednici ostati mirni i sačekati 14. mart da uveče proglasimo trijumf i pošaljemo DPS u prošlost - kaže Tomić, podsetivši da su ostaci Đukanovićevog režima nedavno smenjeni u Nikšiću.

- Tu pre svega mislim na načelnika CB Tihomira Goranovića i komandira policije Darka Mađarića. Moram upozoriti da DPS preko svojih medija čini sve da da podignu tenzije, stvore sliku kao da se strašno događa. Oni pokušavaju da izazovu incident pa da sebe stave u ulogu žrtve - dodaje Tomić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)