SRPSKA LISTA PODRŽALA KOALICIJU "ZA BUDUĆNOST NIKŠIĆA": Braća sa Kosova i Metohije su sa vama!

V. K.

09. 03. 2021. u 14:45

LIDERI srpske liste s Kosova i Metohije podržali su pred lokalne izbore u Nikšiću koji će biti održani 14. marta koaliciju "Za budućnost Nikšića".

СРПСКА ЛИСТА ПОДРЖАЛА КОАЛИЦИЈУ ЗА БУДУЋНОСТ НИКШИЋА: Браћа са Косова и Метохије су са вама!

Foto: Printskrin

Pre svega želeo bih da se zahavlim domaćinima na srdačnom i bratskom prijemu na dobrodošlici. U nedelju, 14. marta budite jedinstveni, budite složni, jer samo je to ključ za uspeh i budućnost Nikšića. Braća sa Kosova i Metohije su sa vama, kao što ste i vi bili sa nama kada nam je bilo teško. Veliku zahvalnost i veliki pozdrav upućujem u Andriji Mandiću, koji je sa nama bio, koji je sa nama sada, i koji će sa nama biti - rekao je Goran Rakić, predsednik Srpske liste.

Foto: Printskrin

 

Igor Simić iz Srpske liste naglasio je da Srbi sa prostora KiM budno prate predstojeće izbore.

 

- Srbi sa Kosova i Metohije imaju mnogo problema, ali, verujte, njihove oči uprte u sve vas. Uprte pre svega zbog veličanstvenih litija, zbog onoga što ste uspeli da nam sačuvate, i Moraču i Ostrog i sve ostale svetinje zahvaljujući pobedi koja nas vodi u budućnost Nikšića, za Marka na čelu Nikšića ali i za sav srpski narod u Crnoj Gori. Ma koliko pretnje bile velike, ma koliko bilo teško, moramo da budemo jedinstveni i složni. To vam poručuju vaša braća i sestre sa Kosova i Metohije koji se svakodnevno suočavaju s različitim pritiscima. Verujte mi, pored svih problema oni prate ovaj izborni proces, kao što su pratili i 30. avgusta i znaju koliko su ovi izbori važni. Zato smo danas ovde sa vama jer želimo da vam prenesemo punu podršku, ali isto tako da vas pozovemo da budete svoj na svome, da budete jedinstveni, podržite našu braću, jer mi dobro znamo koliko znači ta podrška i kada stiže iz Beograda, iz Centralne Srbije, ali koliko nam je bilo važno da nam i Andrija Mandić i Milan Knežević i ostala naša braća dođu u posetu i pošalju poruku da Srbi u Crnoj Gori stoje uz srpski narod na prostoru KiM - naveo je Igor Simić iz Srpske liste.

 

Marko Kovačević, nosilac liste "Za budućnost Nikšića" zahvalio se sunarodnicima sa KiM na podršci.

- Ta podrška nam je značajna kako sada kada su nikšićki izbori u pitanju, tako nam je bilo značajno i u svim prošlim vremenima. I u toku prošle godine kada smo ustali svi protiv Zakona o slobodi veroispovesti, ustali su i oni tamo u veoma teškim okolnostima da nas podrže, i ta nam je podrška bila vetar u leđa jer smo znali da ako oni tamo mogu da ustanu, možemo i mi ovde. Ako su oni mogli danas ovde da dođu da nam daju podršku, mi moramo da pobedimo u nedelju 14. marta. I pobedićemo za bolju budućnost Nikšića, ali i za bolju budućnost naše braće sa KiM - rekao je Kovačević, te naveo da je njegov deda po majci iz Peći, zbog čega mu ova podrška puno znači.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju