MARKO KOVAČEVIĆ: Bićemo jači od DPS, od 15. marta za Nikšić počinje nova budućnost

V. K.

01. 03. 2021. u 16:49

- OSTALO je još malo do izbora, a mi imamo izvanrednu energiju i ne sumnjam da ćemo sami biti jači od one liste koju predvodi Demokratska partija socijalista.

МАРКО КОВАЧЕВИЋ: Бићемо јачи од ДПС, од 15. марта за Никшић почиње нова будућност

Marko Kovačević

Idemo i ka tome da sami budemo najjači - kazao je danas Marko Kovačević, nosilac liste Za budućnost Nikšića na skupu koji je održan u centru Nikšića.

On je istakao da su došli pred zgradu Opštine Nikšić „da kažemo da to neće više biti zgrada distance između vlasti i građana, nego zgrada otvorenih vrata za sve građane Nikšića koji ovde žive, za sve naše sugrađane, da rešavamo sve njihove probleme, jer dužnost svake vlasti jeste da rešava problema građana".

- Dosadašnja vlast je samo pravila probleme, mnogo toga se nagomilalo. Nama neće biti lako, ali mi ćemo biti tu za sve građane jednako. Vama hvala na ovoj podršci i što ste dobri sugrađani onim drugima koji to vama neće da budu. To je pravi primer i tako treba da se ponašam - kazao je Kovačević.

On je dodao da koalicijom vlada pozitivna, pobednička energija.

- Sve pokazuje da ćemo ubedljivo pobediti 14. marta i da od 15. marta za Nikšić počinje nova budućnost koja pripada svim njegovim građanima. Idemo svi zajedno da radimo, da nam bude bolje, da naša deca ostanu u Nikšiću i da Nikšić, jednostavno, zauzme ono mesto koje mu pripada i u Crnoj Gori i u regionu - poručio je Kovačević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)