NAJVEĆA KOALICIJA U ISTORIJI NIKŠIĆA: Daj Bože da se braća slože, umnože i obože

V. K.

28. 02. 2021. u 16:35

KOALICIJA Za budućnost Nikšića nastavila je pobedničku kampanju u Vraćenovićima, saopštili su ove koalicije.

НАЈВЕЋА КОАЛИЦИЈА У ИСТОРИЈИ НИКШИЋА: Дај Боже да се браћа сложе, умноже и обоже

Foto: V. K.

Funkcioner DF, Milutin Đukanović, kazao je da će ova lista raditi na otvaranju novih radnih mesta, kako ljudi ne bi napuštali svoj grad.

- Mi smo na čelu sa našim budućim gradonačelnikom, Markom Kovačevićem, svi zajedno spremni da puno radimo, i da zaista napravimo od Nikšića ono što naš grad zaslužuje - rekao je Đukanović.

Foto: V. K.

Odbornički kandidat „Koalicije za budućnost Nikšića“ i funkcioner SNP Nenad Marković kazao je da će Nikšić u budućnosti postati ono što je nekad bio, da će biti centar ne samo Crne Gore, već i regiona, dok je gradonačelnik Budve Marko Bato Carević rekao da ga posebno raduje što čuje da je ovo najveća koalicija u istoriji Nikšića!

- Daj Bože da se braća slože, umnože i obože - kazao je Carević.

Predsednik DNP Milan Knežević je podsetio na pobedu nad diktatorskim režimom 30. avgusta, koji je 30 godina uništavao, devastirao i okupirao Crnu Goru., a lider NSD i šef izborne kampanje ove koalicije, Andrija Mandić, kazao je da je veoma bitno da se i odavde, iz Stare Hercegovine, pošalje poruka da 14. marta nema nikakvih dilema i da će biti ubedljivi pobednici na izborima.

- Pobeda dosadašnje opozicije, a buduće vlasti u Nikšiću je neupitna. Mi kao koalicija „Za budućnost Nikšića“, imamo šansu da osvojimo apsolutnu vlast. Imamo šansu ako budemo dovoljno radili, da 14. marta naveče, prebrojimo toliki broj odborničkih mandata, da nam neće trebati niko za formiranje vlasti u Nikšiću - kazao je  Mandić.

Kandidat za gradonačelnika Nikšića, Marko Kovačević, je naglasio da će investitore dovesti u Banjane i Rudine i da će raditi na tome da oživi ovaj kraj. 

- Imamo veliki zadatak 14. marta, da zaokružimo broj četiri, da pobedimo, da sami budemo jači od Demokratske partije socijalista, a onda ćemo bratski i ljudski zovnuti sve ostale da vladaju zajedno sa nama u Nikšiću. Skup je pozdravio i blagoslovio sveštenik Radenko Koprivica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)