NEĆE NAS ZAUSTAVITI LAZOVIĆ I SLIČNI KRIMINALCI: Oštra reakcija koalicije "Za budućnost Nikšića" zbog maltretiranja Mila Božovića

Novosti online

12. 02. 2021. u 22:47

IZ KOALICIJE "Za budućnost Nikšića" reagovali su povodom hapšenja poslanika DF Mila Božovića, poznatog rukometaša Vladu Mandića, Aleksandra Jokića i Bratislava Stoiljkovića.

НЕЋЕ НАС ЗАУСТАВИТИ ЛАЗОВИЋ И СЛИЧНИ КРИМИНАЛЦИ: Оштра реакција коалиције За будућност Никшића због малтретирања Мила Божовића

Foto: Za budućnost Nikšića

Oni ističu da ih neće zaustaviti Zoran Lazović i njegovi kriminalci, i podsećaju da je  nedavno Velja Nevolja bez problema radio kampanju za DPS, baš zajedno sa Lazovićem i kako kažu "sličnim polusvetom".

- To je naišlo na odobravanje i oduševljenje rukovodstva nikšićke policije. Večeras je pak ista ta nikšićka policija, čiji je vrh odavno ogrezao u kriminalu, bez ikakvog razloga maltretirala i zadržala poslanika DF i NSD Mila Božovića i naše prijatelje Vlada Mandića i Aleksandra Jokića. Dakle, ubica Velja Nevolja je poštovan od strane nikšićke policije, a poslanici DF i naši prijatelji se pretresaju i hapse - navode u saopštenju.

Oni kažu da se grdno varaju Zoran Lazović, Tihomir Goranović i Darko Mađarić ako misle da će ovim akcijama zaustaviti pobedu koalicije "Za budućnost Nikšića" i odlazak DPS u prošlost.

- Nas niko ne može preplašiti i zaustaviti, a oni neka se spremaju za ono što vrlo brzo sledi. Jasno je da Crna Gora i pored pada DPS 30. avgusta još uvek nije slobodna, jer se i danas progone poslanici i nedužni građani. Pobeda koalicije Za budućnost Nikšića će označiti slobodu cele Crne Gore i suočavanje sa pravnom državom svih onih koji su radili ove prljave poslove za Mila Đukanovića - navode iz koalicije, pa nastavljaju:

- I danas su kroz Nikšić bahato i razbojnički glavnom gradskom ulicom šetali Zoran Lazović i njegovi kriminalci, ali ovoga puta oslabljeni jer je zbog zauzetosti izostao njihov drugar Velja Nevolja. Nema sumnje da će uskoro biti zauzeti  i Lazović i Đukanović i ostali koji misle da silom mogu zaustaviti većinsku narodnu volju. Kao i uvek, batina ima dva kraja, a onaj duži i deblji je 30. avgusta već u svoje ruke uzeo narod Crne Gore.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ENERGETSKA EFIKASNOST: Naša zajednička odgovornost i korist