ЗОРАНА НА ЗИДУ: Душан Бајатовић крај улазних врата има посебну фотографију

В. М.

17. 05. 2021. у 06:00

СУКОБ министарке енергетике Зоране Михајловић, која важи за "америчког човека", и директора "Србијагаса" Душана Бајатовића, за кога кажу да га "чувају" Руси, постао је опште место српске политике.

ЗОРАНА НА ЗИДУ: Душан Бајатовић крај улазних врата има посебну фотографију

Фото Д. Миловановић

А Зорана Михајловић посебно место заузима и - на Бајатовићевом зиду.

У викедници у селу Сусек, недалеко од Беочина, социјалиста чува бројне успомене, поклоне и исечке из новина. Крај улазних врата, налази се насловна страна новина на којој је слика Бајатовића и Михајловићеве.

Изнад слике је наслов - Ко је амерички, а ко руски човек у Србији.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)

vladimir

18.05.2021. 17:39

Bajatović je retko sposoban i human čovek. Svoju platu poklanja bolnici za majku i dete. Bez njegove lične pomoći dečije selo bi propalo. Proverite to. Čovek ima dva fakulteta ETF i Ekonomski. Kao i oba doktorata. Savetnik je u mnogim stranim firmama gde su mu primanja veća. Zaslužan je za opstanak"Srbija gasa" da se ne raskrčmi tajkunima i lopovima i tako kao sitne firme budu nesposobne za nova ulaganja i razvoj. Spasao je nekoliko strateških preduzeća u problemima ali neki iz vlade to ne cene. Sve bi da prodaju i uzmu provizije. Svaka mu čast na doslednosti i čuvanju narodne imovine zbog čega su orkestrirano napadali sa mnogih tajkunskih strana. Pa i dotična ministarka kojoj je ovo peta stranka čiji je član. Ima on i svojih "mana" . Zbog velikih obaveza voli i brze vožnje. To ga košta bar nekoliko puta godišnje da plati kaznu. Redak je tako radan i sposoban i human čovek, čije su donacije i pomoć spomenutim primaocima veće nego svih članova vlade zajedno. Da ne mislite da sam njegov fan,ne, ja živim stotinama kilometara od njega i sedišta"Srbija gasa" . Video sam ga samo jednom u životu,ali te informacije o donacijama sam lično čuo od srećnih primaoca, uprave dečijeg sela,dece bez roditelja i uprave navedene bolnice. Samo sam želeo pojasniti kritičarima i pljačkašima narodne i državne imovine da ga tu u potpunosti podržavam. Jer se videlo da su sve kritike providne, nameštene i ciljane. To je naš bolesni mentalitet. Jer ako neko loše radi ne valja, opravdano, ali ako je suviše dobar i uspešan opet ne valja, stvara zavist a to neuspešnima bode oči i smeta.