ЛОТО МИЛИОНЕР СЕ ЈОШ НИЈЕ ЈАВИО: У Суботици се сви питају - ко је јуче уплатио добитну комбинацију и освојио 2.900.000 евра? (ФОТО)

Ј. ЛЕМАЈИЋ

24. 04. 2021. у 19:57

СУБОТИЧАНИ баш имају среће у играма на срећу.

ЛОТО МИЛИОНЕР СЕ ЈОШ НИЈЕ ЈАВИО: У Суботици се сви питају - ко је јуче уплатио добитну комбинацију и освојио 2.900.000 евра? (ФОТО)

Фото: Ј. Лемајић

Лото "седмица", вредна 2,9 милиона евра, извучена у 32. колу, отишла је у - Суботицу. Добитна комбинација - 3, 7, 12, 25, 33, 34 и 38, уплаћена је у продавници "Минас ИД" на Алеји маршала Тита у суботичком насељу Радијалац.

Како кажу у Државној лутрији Србије, добитни листић је уплаћен у петак у 17.50, малтене у последњем тренутку.

- Играч је уплатио 160 динара за две лото комбинације, није играо лото+ и џокер. Друга комбинација је била добитна - додају у Државној лутрији Србије. - Срећни листић Суботичанину је донео око 272 милиона динара нето добитка, колико ће му бити уплаћено на рачун када се одбије 20 одсто пореза.

 

Фото: Принтскрин

Илустрација

На суботичким улицама данас се на сав глас причало о милионеру. У самој продавници где је уплаћен срећни тикет, за вест су чули од суграђана који редовно долазе по намирнице.

- Неко игра једну, неко више комбинација. Неки прате бројеве, неки попуњавају насумично, нема правила - каже нам Станко Јовичић, власник продавнице. - Драго ми је што је овде уплаћено, јер смо мало место, једва се и види натпис. Било је и раније добитака, али мањих, највише "шестица". Мали број играча је срећне руке и стално нешто добијају, а много више је оних који су упорни и којима је то саставни део рутине.

Суботичани највише играју лото, а интересовање за игре на срећу није опало ни због генерално тешке ситуације проузроковане пандемијом.

Фото: Ј. Лемајић

Уплатно место

- Свако место има своје играче. Верујте, више од половине познајем јер они стекну поверење у вас, да је сигурно место, сигурна уплата и исплата, да смо дискретни и да се узајамно поштујемо - додаје наш саговорник. - Наравно, оволики износ не исплаћујемо ми. До сада се нико није јавио, а ко год да је, ми му честитамо. Нека их у здрављу потроши!

Иначе, највећа лото "седмица" извучена је у јануару 2019. године а листић је такође уплаћен у Суботици. Срећник је освојио највећу лото премију икад исплаћену у Србији - шест милиона евра! Анонимни добитник је после месец дана преузео освојену суму.

- Испадосмо ми град милионера - кратко ће Суботичанка Мирјана Х. - Искрено ми је било драго када сам чула, надам се да је то неко коме истински треба новац и да ће њиме решити своје животне потребе.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (4)