УМЕСТО ПЛЕСА, ГЕСТОМ СУ РАСПЛАКАЛИ СВЕ ГОСТЕ: Два месеца после свадбе десила се трагедија (ФОТО)

Novosti online

07. 02. 2021. у 23:28

ЛУНИ Макапагал са Новог Зеланда дијагностикован је рак јајника стадијума 4 у 2018. години и прошла је операцију и хемотерапију, као и лечење зрачењем и лекове како би се болест спречила.

УМЕСТО ПЛЕСА, ГЕСТОМ СУ РАСПЛАКАЛИ СВЕ ГОСТЕ: Два месеца после свадбе десила се трагедија (ФОТО)

ФОТО Depositphotos

Лунина ћерка, Јони, 20, желела је да изненади мајку солидарно бријајући главу, а уочи њиховог венчања њен тадашњи вереник Алистаир (20) предложио је да иду корак даље.

Алистаир је помислио да би обоје требало да обрију главе на сам дан венчања, па је 21. новембра, упркос малој нервози, Јони одлучила да настави са планом.

Младожења Алистаир први је обријао главу на плесном подијуму. Каже да је желео да Луна осец́а подршку током своје борбе са раком.

Након церемоније одржане на имању Аллели у Кумеу, Јони и Алистаир су изашли на плесни подијум.

Након првог заједничког плеса, гости, укључујући Јонијеве родитеље, мислили су да ће пар изводити традиционални филипински плес где ће гости пару дати новац.

Али уместо тога, ДЈ је најавио да пар планира учинити нешто другачије пре него што је Алистаир сео и Јони му је обријала главу.

 

Затим, док се соба испунила комбинацијом смеха и суза, пар је заменио места, а Алистаир је обријао и косу своје супруге - и то све из доброг разлога.

Алистаир је рекао да жели да се придружи гестом своје супруге за њену мајку као знак да борци против рака никада нису сами на свом путу и ​​да ће увек имати подршку.

 

Нажалост, два месеца након њиховог венчања, Луна је преминула 12. јануара 2021, док је пар наставио да дели своју причу како би подигао свест.

- Били смо тако срећни кад смо видели колико ју је то учинило поносном. Заправо нисмо знали шта да очекујемо, али били смо толико срећни у тренутку - рекла је Јони.

 

Сви на венчању су плакали и говорили нам како су поносни.

- Примили смо донације из целог света, што је такође било врло неочекивано, и тако смо захвални онима који су донирали или пружили речи подршке - додала је Јони.

Јони и Алистаир познају се од своје пете године и заједно су ишли у школу. Почели су да се забављају пре три године.

 

Алистаир је запросио Јони 21. октобра у ботаничком врту након што је затражио Лунину дозволу да се ожени њеном ћерком.

Прошлог новембра, Јони је рекла да јој је мајка рекла да би волела да види како се пар венчава, често се нашаливши због тога.

(Србија данас)

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)