ОВАКВИ ПОЛОВЊАЦИ НЕ ВИЂАЈУ СЕ СВАКИ ДАН: На Новосадском сајму почела Ауто-мото берза, изложено више од 400 аутомобила (ФОТО)

С. БАЈИЋ

02. 10. 2020. у 16:37

ОВАКВИ ПОЛОВЊАЦИ НЕ ВИЂАЈУ СЕ СВАКИ ДАН: На Новосадском сајму почела Ауто-мото берза, изложено више од 400 аутомобила (ФОТО)

Фото: С. Бајић

НА Новосадском сајму данас је почела друга Ауто- мото берза на којој се до недеље, 4. октобра, у организацији Савеза Возача Војводине представља више од 50 излагача.

Организатори истичу да им је здравље и безбедност излагача и посетилаца на првом месту, па се стриктно поштују све препоручене мере Кризног штаба Владе Србије у циљу сузбијања ширења корона вируса.

- У три сајамске хале, где је изложено више од 400 експоната, посетиоци могу да уђу искључиво са заштитиним маскама, на улазу се мери температура, инсистира се на поштовању физичке дистанце, а самим тим ограничен је и број посетилаца који у једном тренутку могу да буду у затвореном простору- каже Марко Топо, председник Савеза возача Војводине и наглашава да манифестација протиче и у знаку безбедности у саобраћају.

На око 16.000 метара квадратних излагачког простора, посетиоцима је презентована богата понуда половних аутомобила, више од 200 модела, као и ауто-мото опрема. Уприличена је и јединствена изложба одлтајмера са око стотину експоната, од којих су најстарији амерички Студбејкер из 1927, као и Форд и Понтијак из 1928. године.

Приказан је и велики број мотоцикала међу којима пажњу привлаче рестаурирани и репарирани „БМВ Р-60“ из 1969. године и „Сузуки ГС- 750“ из 1978. године.

ПОНУДА

Радно време за посетиоце је од 10 до 20 часова а цене улазница су 200 динара.

Поред централног догађаја, „Сајма половних аутомобила“, изложена су и доставна возила, мотоцикли и опрема а представљају се ауто школе, ауто- мото клубови, удружења бициклиста а за викенд је и берза макета и играчака аутомобилчића.

- Оба су репарирана, имају оригиналне делове и, наравно, у возном стању су- потврђује Мирослав Кикинђанин Грубин, власник двоточкаша лепотана.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (1)