ДА АЛЕКСАНДАР ПОБЕДИ ТУМОР: Неопходна помоћ младићу расељеном из Косова Поља

Д. ЗЕЧЕВИЋ

петак, 14. 08. 2020. у 17:20

ДА АЛЕКСАНДАР ПОБЕДИ ТУМОР: Неопходна помоћ младићу расељеном из Косова Поља

Александар Поповић

У центру Грачанице био је постављен штанд за прикупљање помоћи за лечење Александра Поповића, младића расељеног из Косова Поља који болује од тумора на мозгу.

Хуманитарну акцију коју је у циљу прикупљања средстава за даље Александрово лечење покренула хуманитарна организација "Свет балона" подржала је и локална самоуправа, односно председник Општине Срђан Поповић.

- Наша општина подржава и подржаваће акције којима је циљ да помогну у спасавању живота, а уверен сам да ће се мештани одазвати колико је у њиховој могућности да заједно помогнемо Александру да победи опаку болест - истакао је Срђан Поповић, председник Општине Грачаница.

Иначе, Александар је из Косова Поља, а са породицом је расељен у Београд. Он болује од тешког облика тумора на мозгу и, поред више операција, до сада је био подвргнут и бројним зрачењима и хемиотерапијама, али му се здравствено стање не побољшава. Зато су његовој породици неопходна средства за наставак лечења у иностранству, као и за путне трошкове, смештај, анализе, лекове, суплементе и медицински потрошни материјал.

Срђан Поповић

 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)