ЖЕЛИШ ДА СЕ БАВИШ БИЗНИСОМ, А НЕ ЗНАШ КАКО: Домаћи стартап How to нуди искуства најбољих

В.Н.

01. 05. 2021. у 19:13

КАКО регистровати предузеће, које порезе фирма плаћа, а кад бизнис стартује како продати производе и услуге, најчешће су недоумице почетника у пословању.

ЖЕЛИШ ДА СЕ БАВИШ БИЗНИСОМ, А НЕ ЗНАШ КАКО: Домаћи стартап How to  нуди искуства најбољих

Фото Архива

Зато је створена едукативна онлајн платформа How to?, истоименог стартапа, намењена развоју пословних вештина. Познати предавачи на српском језику своја знања и искуства из праксе на домаћем тржишту нуде кроз онлајн видео - курсеве.

How to..? је основан током првог таласа пандемије. У веома изазовним условима омогућила је домаћим експертима да се прилагоде новонасталим условима пословања и пласирају своје знање, каже Маријана Маринковић, један од оснивача платформе.

Оснивање овог стартапа праћено је дугогодишњим искуством рада оснивача са почетницима у пословању и домаћим експертима, и сарадњом са Привредном комором Србије у области развоја  омладинског предузетништва. 

Принцип "отвореног тржишта знања" издваја ову онлајн едукацију од других јер на платформи свако може да постави свој курс. Полазници коментарима и оцењивањем курсева креирају реално тржиште које ће постављати стандард квалитета. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)