"ПАМЕТНЕ" АПЛИКАЦИЈЕ ЗА ТЕРЕНСКУ ПРОДАЈУ И ВЕЛЕПРОДАЈУ: Компанија B2Bee за две године освојила регионална тржишта

Ј. Су. - С. Б.

30. 01. 2021. у 11:11

ПАМЕТНЕ АПЛИКАЦИЈЕ ЗА ТЕРЕНСКУ ПРОДАЈУ И ВЕЛЕПРОДАЈУ: Компанија B2Bee за две године освојила регионална тржишта

Фото: Printskrin

КОМПАНИЈА B2Bee бави се аутоматизацијом продајних процеса у велепродаји у интеграцији са ЕРП (пословним софтвером) њихових корисника.

Развили су сопствену софтверску платформу, која се може похвалити функционалностима највећих светских конкурената у овој области, а потпуно је прилагођена локалним захтевима и прописима.

Према речима Луке Радовановића, оперативног директора B2Bee, њихова стратегија је да заокруже све потребе велепродаваца, по свим продајним каналима - од пријема до испоруке робе.

- Веома смо заинтересовани за развој вештачке пословне интелигенције, тако да овај сегмент развијамо паралелно са нашим апликацијама за велепродају - истиче Радовановић.

- Компанија је основана 2018. године од стране професионалаца који иза себе имају значајно искуство у дизајну и развоју софтвера, предузетништву и пројект менаџменту.

Како истиче Радовановић, потврда њихове пословне стратегије, у овом, релативно кратком времену, јесте и то да имају више од 30 компанија које плаћају њихове услуге. Тим им се проширио на 12 запослених, а у претходном периоду су добили и две значајне инвестиције.

Интегрисане апликације

У оквиру решења постоји неколико интегрисаних апликација, наводи Лука Радовановић. Међу њима су:

l Апликација за теренску продају
l Апликација за велепродају (B2B portal)
l Апликација за продају производа крајњим купцима (B2C webshop)
l ЦРМ - праћење активности продаје по свим каналима у реалном времену

Послујемо тренутно на тржиштима Србије, Хрватске и Словеније, а апликација је већ преведена на шест светских језика.

- Пројекат увођења вештачке интелигенције у B2Bee платформу финансира Фонд за иновациону делатност из буџета Републике Србије, са раздела Министарства просвете, науке и технолошког развоја, а кроз Пројекат за унапређење конкурентности и запошљавања (споразум о зајму са Светском банком) - наглашава Радовановић.

- Уз то, препознати смо и подржани од корпорације "Мајкрософт". Сматрамо да смо тек започели своју пословну мисију и амбиција нам је да будемо препознат бренд на глобалном тржишту када су велепродајне апликације у питању.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)