СТАРТУЈЕ ТРЕЋА ТЕМАТСКА НЕДЕЉА: Грађевинари путују у Дубаи

В. Н.

27. 10. 2021. у 16:55

НЕДЕЉА „Урбаног и руралног развоја“ на Светској изложби почиње у недељу 31. октобра и траје до 6. новембра.

СТАРТУЈЕ ТРЕЋА ТЕМАТСКА НЕДЕЉА: Грађевинари путују у Дубаи

Фото Приватна архива

Прву привредну делегацију чине 84 компаније и 178 привредника, представника института и организација.

„Највећи део делегације чине грађевинске компаније које се баве извођењем и пројектовањем, планирањем и праћењем грађевинских радова, одржавањем објеката... Не треба изоставити ИТ фирме које се баве ’паметним’ системима, компаније са иновативним производима, отпадом, представнике дрвне индустрије…“, наводи Ивана Вулетић, секретар Удружења за грађевинску индустрију ПКС.

Фото Приватна архива

Поручује да је Експо добра прилика да се компаније сретну са представницима других тржишта и потенцијалним пословним партнерима, договоре евентуалну пословну сарадњу и представе своје компаније на тренутно највећем пословном догађају на свету.

Привредна комора Србије креирала је посебну страницу expo2020.pks.rs на којој се могу пронаћи све информације и презентације домаћих предузећа која учествују на Експоу по тематским недељама.

Током треће тематске недеље Развојна агенција Србије организује прву у низу инвестиционих конференција, која ће се одржати 1. новембра. Како је недеља посвећена теми „Urban&Rural Development“, фокус инвестиционе конференције биће на представљању инвестиционих потенцијала грађевинског сектора у Србији, будући да је реч о сектору који има значајан удео у БДП-у Србије и последњих година је у експанзији.

Фото Приватна архива

РЕКЛИ СТЕ

Није Експо Дубаи само за велике.

Експо Дубаи је за све.
Дођите, ми ћемо вам помоћи да направите посао.
Марко Чадеж,
председник Привредне коморе Србије

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)