ДО ПИТЕ И ПРОЈЕ МОЖЕ И ОНЛАЈН: Дигитална пекара у Београду

В.Н.

29. 07. 2021. у 12:36

ДИГИТАЛИЗАЦИЈА пословања у Србији и глобално је један од највећих приоритета.

ДО ПИТЕ И ПРОЈЕ МОЖЕ И ОНЛАЈН: Дигитална пекара у Београду

Фото Архива

Пандемија је убрзала дигитализацију и данас не постоји сектор или компанија које није дотакла, било да је реч о малој фирми попут пекаре, или о великој компанији.

Поред континуираног инвестирања у нову опрему, компаније се све више окрећу онлајн пословању како би биле што конкурентије на тржишту и одговориле на захтеве купаца.  У малој породичној пекари „Кључ“  из Београда, коју воде две сестре, са почетком пандемије, услед отежаног пословања, препознали су онлајн пословање и израду вебшопа shop.kljucitacka.rs као решење да се иновира модел продаје и прилагоди новонасталој ситуацији.

Фото Архива

  „Иако смо се годинама бориле са великим препрекама како се то и иначе дешава малим породичним фирмама, нама није недостајало ни храбрости, дисциплине, као ни снаге да се боримо и сада. Омогућиле смо својим купцима да квалитетне, иновативне и природне, свеже или смрзнуте ручно рађене производе без адитива, конзерванса и вештачких додатака добију на кућну адресу. Довољно је да поруче дан раније“, каже Весна Његић, сувласник пекаре.

У пекарске специјалитете уткале су љубав и традицију коју су понеле из породице.

„Преломни тренутак за  овај позив десио се  током једног недељног ручка када је наша мајка спремила питу по старинском рецепту и тада смо схватиле да оно што највише ценимо је - породица и традиција. Одлучиле смо да то преточимо у пословни пројекат. Данас је то наша пекара из које ширимо љубав и позитивне емоције према свима онима који деле исте вредности и квалитете“, каже Весна Његић.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Коментари (0)