ЈОВАНОВ ПОРУЧИО МИЉУШУ: Да се захвалиш Невени Ђурић што ти је одржала час...

Novosti online

20. 06. 2024. у 10:28

МИЛЕНКО Јованов, члан Председништва Српске напредне странке, поручио је да се нада како ће ускоро неко од посланика Драгана Ђиласа "најзад погодити и име председника одбора и правила за сазивање седнице" коментаришући нове изјаве Бранка Миљуша.

ЈОВАНОВ ПОРУЧИО МИЉУШУ: Да се захвалиш Невени Ђурић што ти је одржала час...

Фото: Новости

Његово саопштење преносимо у целости:

"Уместо да се захвали Невени Ђурић што му је јавно одржала час и у неколико реченица објаснила како функционише Народна скупштина, Бранко Миљуш се увредио, наљутио и сада лечи повређену сујету тако што тражи њену смену.

Зарад јавности да кажем, у скупштинској процедури не постоји никаква иницијатива, предлог, захтев, или било какав други акт предвиђен Пословником о раду Народне скупштине, којим се од Невене Ђурић тражи да закаже седницу скупштинског Одбора за културу и информисање. Постоји само изјава Бранка Миљуша медијима у власништву газде му и екипе са којом ради да би он желео да се закаже седница, а то, веровао Миљуш или не, Пословник не предвиђа као акт на основу кога се може заказати седница скупштинског одбора.

Фото: Printscreen

Данас пак Миљуш тражи да Невена Ђурић буде смењена, зато што није у дело спровела његову генијалну идеју, коју је, уверен сам, тешком муком осмислио, у њу уложио озбиљан рад и труд и коју је, најзад, славодобитно објавио у блиским му медијима. Али и данас, јадничак, не ради у складу са Пословником о раду, па уместо званичне иницијативе за смену Ђурићеве, он смену тражи кроз изјаве блиским му медијима.

Учестали су захтеви посланика Ђиласове странке да траже седнице скупштинских обора. И то није спорно. Спорно је да је прво Мариника Тепић показала да не зна ни ко води одбор чије сазивање тражи, а затим је мучени Миљуш погодио ко води одбор, али је промашио све остало.

Зато жељно ишчекујемо ново саопштење, неког трећег посланика, у нади да ће из трећег пута Ђиласови посланици најзад погодити и име председника одбора и правила за сазивање седнице.

Трећа срећа, каже народ. Држимо им палчеве " наводи Јованов.

БОНУС ВИДЕО: СРАМНО: Опозиционим медијима и за скандирање Шиптара и усташа “убиј Србина” крива власт у Србији

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ДВА ПУТА СУ ПОКУШАЛИ ДА МЕ УБИЈУ Хитно се огласио се Илон Маск: Опасна времена су пред нама

"ДВА ПУТА СУ ПОКУШАЛИ ДА МЕ УБИЈУ" Хитно се огласио се Илон Маск: Опасна времена су пред нама

УТИЦАЈНИ амерички бизнисмен и милијардер Илон Муск, у светлу пуцњаве на митингу бившег америчког председника Доналда Трампа, рекао је на друштвеној мрежи Икс да су у протеклих осам месеци два пута покушали да га убију.

14. 07. 2024. у 03:26

Коментари (0)

НОВОСТИ САЗНАЈУ: Хитно се сели 11 српских суперлигашких клубова, ево и зашто!