ЧУЈЕ СЕ КАКО РЕПЕТИРА ПУШКУ! Језиво - Погледајте како Куртијеви полицајци са дугим цевима малтретирају српске младиће у Лепосавићу (ВИДЕО)

Новости онлајн

16. 06. 2024. у 09:23

У НОЋИ између петка и суботе, сат времена након поноћи, у центру Лепосавића, приведена су два малолетника, српски младићи, због тога што су, како су и сами потврдили, певали песме на једном рођендану. Ткозвана косовска полиција их је, како су испричали, прскала сузавцем и примењивала силу све до полицијске станице, а сада се појавио и снимак који доказује њихове речи.

ЧУЈЕ СЕ КАКО РЕПЕТИРА ПУШКУ! Језиво - Погледајте како Куртијеви полицајци са дугим цевима малтретирају српске младиће у Лепосавићу (ВИДЕО)

Фото: Принтсцреен

На снимку привођења српских младића јасно се виде припадници такозване косовске полиције са дугим цевима како приводе малолетнике у Лепосавићу. У једном моменту може се чути и репетирање пушке, што у снимку и потврђује једна од особа које су биле иза камере. 

Младићи из Лепосавића кажу да су сада уплашени шта смеју и како да раде у свом родном месту.

Алекса Бабић каже да су их полицајци малтретирали све до полицијске станице.

- Били смо прекопута кафића ’Мистик’ и певали смо наше песме које смо слушали на пунолетству о нашем Косову, због тога су нас припадници полиције привели и одвели у притвор, где смо морали да дајемо изјаву и где су нас малтретирали. Терали нас да кажемо што смо то певали, вређали су ме у колима. Прскали су нас сузавцем, а прскали су ме и у колима када су ме спроводили до станице - прича Бабић. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Коментари (0)

Откријте РАЈ на плажама Марса Матрух: Египатска оаза на обали Средоземног мора!