"ВИШЕ СУ ИМ НОВЦА ДАЛИ НЕГО БИЛО КАДА У ПРОШЛОСТИ" Вучићева моћна порука - Много новца је уложено да би ова земља била срушена, не дамо!

Новости онлајн

28. 05. 2024. у 19:01

ИЗБОРНА листа листа „Александар Вучић - Београд сутра“ организује митинг у Хали спортова „Ранко Жеравица“ на Новом Београду.

ВИШЕ СУ ИМ НОВЦА ДАЛИ НЕГО БИЛО КАДА У ПРОШЛОСТИ Вучићева моћна порука -  Много новца је уложено да би ова земља била срушена, не дамо!

Фото: Танјуг

Последњи се на митингу обратио председник Србије Александар Вучић који је истакао колико је новаца са стране уложено да се наша земља уништи. 

- За разлику од оних који свакога дана говоре "па зашто идемо на изборе, изгубићемо изборе", ја не знам ко ће да победи док изборни дан не прође, али знам једну ствар. Знам колико је важно да на изборе изађете, знам колико је важно да не помислите да су избори завршени пре избора. Нису! Свим триковима су се служили. Више су им новца дали него било када у прошлости! Сваки податак имамо. Много новца је уложено да би ова земља била срушена, а наше је да им кажемо - не дамо, немамо резервну отаџбину и нећемо је дати онима којима та земља ништа не значи! - поручио је председник. 

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЗАСТРАШУЈУЋЕ УПОЗОРЕЊЕ ИЗ АМЕРИКЕ: Избиће велики рат, сукоб је неизбежан - биће укључени САД и Русија?

ЗАСТРАШУЈУЋЕ УПОЗОРЕЊЕ ИЗ АМЕРИКЕ: Избиће велики рат, сукоб је неизбежан - биће укључени САД и Русија?

НА БЛИСКОМ истоку ће избити велики рат између Израела, Хезболаха и Ирана, који би могао да укључи чак и Русију, рекао је главни уредник Форбса Стив Форбс.

24. 07. 2024. у 07:00

МУЖА ИСПОЛИВАЛА КЉУЧАЛОМ ВОДОМ: Умро у најгорим мукама - када се открило зашто, људи тражили њено ослобађање

МУЖА ИСПОЛИВАЛА КЉУЧАЛОМ ВОДОМ: Умро у најгорим мукама - када се открило зашто, људи тражили њено ослобађање

ИМЕ Коринe Смит многи повезују са женом која је одлучила да свесно жртвује себе због терора који су преживела њена деца, други је ипак зову бескомпромисном убицом.

22. 07. 2024. у 17:39

Коментари (0)

Шта доноси нова Samsung Galaxy Z серија уређаја?